Home

Contact

Vakmanschap

Portfolio

Offerte

Vlok

Joost mag het weten

Cusveller klus- en onderhoudsbedrijf timmert aan de weg sinds 2003. Voor het bedrijf zijn de volgende kernwoorden van belang.

Veelzijdig
Het bedrijf kan diverse werkzaamheden uitvoeren. Van klein tot groot, van lekkende kraan tot complete badkamer, van het plaatsen van een radiator tot complete cv-installatie, van een plafond witten tot compleet buitenschilderwerk. In de portfolio (foto's) zijn voorbeelden opgenomen van het werk dat ik de afgelopen jaren heb opgeleverd,

Kwaliteit
Het bedrijf levert zorgvuldig en gedegen werk, zowel in uitvoering als in eindresultaat.
De klant wordt geadviseerd over oplossingen en materiaalkeuzes, waarin duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Kleinschalig
Het voordeel van een eenmanszaak is, dat de lijn met de klant kort is. Directe aanspreekbaarheid, zonder tussenschijven, maakt het mogelijk dat afspraken met de klant snel en doeltreffend worden nagekomen.

Klantvriendelijk
In het direct contact met de klant worden afspraken besproken en daarna schriftelijk vastgelegd in een opdrachtformulier. Daardoor ontstaat er een betrouwbare werkrelatie.

Vlok
Het bedrijf is 1 van de weinigen in Leeuwarden die is aangesloten bij het Vlok, de vereniging van klussenbedrijven met een geschillencommissie. De Vlok uitvoeringsvoorwaarden zijn dan ook van toepassing.
Voor nadere informatie: www.vlok.nl

Enkele uitgevoerde projecten

- aanleg CV
- buitenschilderwerk (met eventuele benodigde reparatie)
- renovatie keuken
- vernieuwen badkamer
- interne verbouwing kantoorruimte
- aanleg dakterras
- kozijnrenovatie